Wat Is Lokale Seo En Hoe Werkt Het?

Published Nov 15, 20
4 min read

Google Mijn Bedrijf Als Marketingtool

Let op: de foto die je als eerste toevoegt is de hoofdfoto van je bedrijfsvermelding. Deze foto is als enige zichtbaar wanneer je bedrijfsvermelding zichtbaar is in de zoekresultaten van Google of in Google Maps. Vergeet niet om bij ‘Aanvullende details’ de dingen te vermelden die jou bijzonder maken. Als je klaar bent, klik dan op Verzenden.

Verbeter zelf je lokale vindbaarheid met local SEO   OOnloptimusonline.nlWat is Google Mijn Bedrijf en hoe kun je een account aanmaken?nl.wix.com


Wanneer je de vermelding geactiveerd hebt duurt het ongeveer zes weken voordat je vermelding op Google Maps wordt weergegeven. Je kunt de status controleren door terug te keren naar Google Places Zakelijk en aan te melden met de id en het wachtwoord van je Google-account. Wanneer je bedrijfsvermelding uiteindelijk werkt volgt er een nieuwe uitdaging.

21 Redenen Waarom Je Google Mijn Bedrijf Beheren Belangrijk Is

De positie van je bedrijf wordt met name vastgesteld aan de hand van een algoritme. Omdat Google Places een dienst is die nog regelmatig wordt vernieuwd, wijzigt dit algoritme ook regelmatig. Uit eigen ervaring kan ik je wel alvast enkele tips geven die je in kunt zetten om een hogere positie te verkrijgen in Google Places.

Dus ook foto’s en eventuele openingstijden. Verwerk een zoekwoord in je titel. Dus meld je niet aan als ‘Refresh’ maar als ‘schoonheidssalon Refresh’. Probeer het maximale aantal categorieën in te vullen. Bij de eerste categorie moet een standaardcategorie worden gekozen. Bij de andere 4 mag je zelf iets verzinnen. Denk hierbij aan categorieën waarop jouw bezoekers zullen zoeken.

21 Redenen Waarom Je Google Mijn Bedrijf Beheren Belangrijk Is

Zorg er dus voor dat een aantal van je klanten jou een goede recensie geeft. Maak gebruik van lokale linkbuilding, bijvoorbeeld via websites als Telefoongids. nl, Openingstijden. com, Yalwa. mannenmode. nl, Locanto. nl, Nationale Bedrijvenplein, social media en Allebedrijvenin (typ in Google [allebedrijvenin + stad] en je vindt jouw gewenste onderdeel van deze site).

Wanneer jouw bedrijfsvermelding wordt weergegeven in Google kun je alle statistieken zien door in te loggen in Google Places Zakelijk. Hier kun je ook zien met welke gebruikte zoekwoorden jouw bedrijfsvermelding is vertoond in Google. Succes!.

Alle Gratis Online Bedrijfsgidsen

Stel dat jij een onderneming hebt in Beneden Leeuwen. Je verkoopt jouw producten echt alleen vanuit deze onderneming. Je hebt dus geen webshop en verstuurd geen producten. Dan is het voor jou enkel interessant om bezoekers op jouw website te krijgen die binnen een bepaald aantal kilometers van jouw onderneming wonen.

Verbeter uw bedrijfsvermelding met deze handige tips   Places.nlplaces.nlBedrijfsvermelding – Crasmediacrasmedia.com


Wat is Google Mijn Bedrijf en hoe kun je een account aanmaken?nl.wix.comWebsite laten maken vanaf €23,00 per maand Places.nlplaces.nl


De groenteboer uit Beneden Leeuwen moet ook realistisch zijn. Met zijn producten in een dorpje in Gelderland gaat hij geen mensen aanspreken uit AmsterdamStel dat je een groenteboer in Beneden Leeuwen bent dan kan ik me voorstellen dat je met goede producten en goede marketing nog mensen kunt aanspreken die 15 kilometer van jouw locatie af wonen maar veel verder dan dat zullen ze niet reizen voor groente en fruit - sinterklaas.

Zo Haal Je Meer Leads Uit Google Mybusiness

Vanwege de relatief lage kosten van groente en fruit willen mensen er niet zoveel tijd aan kwijt zijn om deze producten aan te schaffenAls je een kijkje neemt op mijn blog met internet marketing artikelen zie je meerdere artikelen voorbij komen over het belang van paginatitels. Het optimaliseren van je paginatitels en relatief makkelijk maar je kunt er enorme resultaten mee behalen. expositie.

Er zijn nog ontzettend veel websites waarvan de paginatitels niet geoptimaliseerd zijn. Iets wat veel website eigenaren lijken te vergeten is dat je in je paginatitels in ieder geval de woorden moet verwerken waar jij op gevonden wil worden. In het voorbeeld van een groenteboer in Beneden Leeuwen zal je dus in ieder geval de woorden en moeten verwerken!Vroeger maakten we allemaal gebruik van het telefoonboek of de Gouden Gids om te zoeken naar lokale bedrijven.

Tips Om Tijdens Coronatijd Alles Uit Je Google Mijn Bedrijf Te Halen

Op het internet bestaan nog wel steeds initiatieven die gelijk zijn aan de Gouden Gids. Dit zijn websites met een database aan bedrijven. Deze websites worden bijvoorbeeld door consumenten gebruikt om informatie op te zoeken over een bedrijf of te zoeken naar een bedrijf dat een specifieke dienst of een product kan leveren.

Zorg er bij de aanmelding van jouw lokale onderneming voor dat je de zoekwoorden waar jij op gevonden wil worden strategisch verwerkt in de teksten. Vroeger kreeg je de papieren versie van de Gouden Gids door de brievenbus geduwd of als je gelukt had, lag ie bij de voordeur. Tegenwoordig bestaat de Gouden Gids alleen nog op het internetVeel gemeentes, plaatsen en provincies hebben zelf een website waarop zij een bedrijvengids hebben die specifiek op hun locatie gericht is.

Google Mijn Bedrijf

nlBezoekers naar je website krijgen is één ding maar als lokale ondernemer ben je er daarmee nog niet. Het doel is vrij helder. Je wil dat de bezoeker van je website jouw fysieke onderneming bezoekt. Je moet de bezoeker van jouw website het dus zo makkelijk mogelijk maken om naar jouw fysieke onderneming toe te komen.

Navigation

Home